dneye scan pastoor optiek caravan maart 2018

19 en 20 april, DNEYE Oogmeting 3.0 bij Pastoor Optiek

Na de successen van de vorige DNEYE actie’s waarbij klanten duidelijker zicht kregen met de extra DNEYE bewerkingen in de glazen is er op 19 en 20 april weer de GRATIS DNEye scan bij Pastoor Optiek op de op de Hoflaan 2 te Bergen!

In verband met de verwachtte toeloop adviseren wij u een afspraak te maken via 072 581 22 02!
Om de goede samenwerking tussen de Pastoor Optiek en Rodenstock uit te dragen naar U, onze klant, is het promotieteam van Rodenstock aanwezig. Zij nemen de speciale Rodenstock caravan mee om u te laten kennis maken met de hoogwaardige producten waar Pastoor Optiek mee werkt.

Alle (niet)brildragers kunnen in de caravan met de speciale apparatuur hun ogen laten meten volgens de allernieuwste methoden. Wie vroeger naar zijn opticien ging, kreeg een goede en gedegen  oogmeting. Je had een min- of een plus-afwijking, een vertebril nodig of juist een leesbril. Later kwamen daar cilinder en prisma bij. Een grote stap voorwaarts. Zeg maar oogmeting 2.0.

Oogmeting 3.0

19 en 20 april zijn wij met de DNEye scanner toe aan een derde stap in deze ontwikkeling. Met de DNeye scanner, zijn wij in staat nog nauwkeuriger te meten. Een enorme stap vooruit. Over tien jaar staat dit apparaat bij alle opticiens. En wij hebben hem nu alvast.’ Het resultaat voor de klant: een compleet nieuwe generatie glazen. Meer details, meer kleur en nog meer contrast.

HD-glazen

De uitkomst van deze scan maakt een compleet nieuwe generatie glazen mogelijk. Wij vergelijken het met de ontwikkeling van beeldschermen. ‘Dankzij nieuwe technieken leggen fotocamera’s meer details vast en worden beeldschermen steeds scherper. Deze glazen doen hetzelfde. Dankzij de DNeye meting geven ze meer details,  kleur en contrast weer; niet alleen overdag, maar ook tijdens de schemering en ‘s nachts.’

Gratis DNeye scan op 19 en 20 april

De oogmeting met de DNeye scanner is op 19 en 20 april gratis bij Pastoor Optiek. ‘We willen iedereen van harte uitnodigen een afspraak te maken in de caravan voor een oogmeting." We analyseren de scherpteafwijking voor verschillende gebieden van de pupillen. Wij bekijken de afwijking bij daglicht, schemering en in het donker. En berekenen de stand van de lens, tijdens het lezen.’ De extra meetgegevens leveren niet voor iedere brildrager evenveel winst op. Ook is het geen wondermiddel tegen de gevolgen van glaucoom of staar. Het zijn vooral mensen met een cilindrische correctie die er veel van zullen merken.

Als klap op de vuurpijl krijgt elke klant die zijn ogen laat meten in de caravan een kortingsvoucher van € 100,- op de aanschaf van een set DNEye glazen!

In verband met de verwachtte toeloop adviseren wij u een afspraak te maken via 072 581 22 02.Top