pastoor-optiek-computerwerk-slide-3

Bureauglazen bij Pastoor Optiek

Het computer en tablet gebruik is de laatste jaren enorm toegenomen om maar ter zwijgen over de moderne telefoons die bijna net zoveel kunnen als de computer thuis.

Heeft u na lang gebruik klachten als: branderige, vermoeide ogen? Misschien last van uw nek?

Doet u alle lichten maar eens uit in de kamer ’s avonds en u ervaart tijdens het kijken wat de ogen qua lichtintensiteit te verduren krijgen! Het scherm geeft zo veel licht af dat de ogen behalve het scherp stellen van de letters en cijfers op het scherm, ook die felheid moeten filteren om het netvlies niet overbelast te laten raken. Wat een fantastisch instrument die ogen van ons.

Het type vage/reële klachten hierboven beschreven kunnen makkelijk optreden bij intensief gebruik van alles wat een scherm heeft. Tegenwoordig zit men gemiddeld makkelijk 4 uur achter een scherm. Al die tijd spannen onze ogen zich dus in om ons comfortabel te laten werken.

Nemen wij daarbij dat na ongeveer ons 40ste levensjaar het scherpstellen van het oog ook langzamerhand vermindert en de zaak is rond. Mensen wringen zich soms in de raarste bochten om scherp te zien. Zelf moet je een bril opzetten en je collega zet juist zijn bril af!

Maak een afspraak

Pastoor-optiek-kantoor-naast-artikel-1

Lees meer over kantoor- en computerbrillen


Top