pastoor-optiek-contactlenzen-slide-1

Unieke contactlenzenservice bij Pastoor Optiek

Voor het uitzoeken van de juiste contactlenzen krijgt u bij Pastoor Optiek in Bergen alle gelegenheid. U betaalt pas als u tevreden bent over het resultaat en comfort. Mocht een gekozen product toch niet bevallen, dan kunt u binnen twee maanden ruilen voor elk ander contactlenzenproduct. Bij uw eerste kennismaking met contactlenzen, dan krijgt u uitgebreide instructie in de winkel.

Contactlenzensysteem

Omdat een contactlens direct op uw oog zit, is regelmatige controle van oog en contactlens belangrijk. Voor harde lenzen is dat één keer per jaar, voor zachte lenzen twee keer per jaar. Pastoor Optiek biedt u hiervoor twee voordelige service-systemen:

  • Bij het 'Lens Service Certificaat' bent u verzekerd van een regelmatige controle, waarbij u korting krijgt op eventueel nieuw aan te schaffen lenzen. Ook krijgt u korting op brillen die u naast uw lenzen aanschaft.
  • Het 'Halfjaarlijks Vervangingssysteem' is bedoeld voor mensen die zachte lenzen dragen. Omdat deze lenzen over het algemeen na een maand vervangen dienen te worden, krijgt u voldoende materiaal mee voor een halfjaar. Eventuele 'pechlenzen' worden in dat geval zonder kosten bijgeleverd. Na de zes maanden krijgt u een oproep voor controle.

Ontvangt u graag meer informatie over onze unieke contactlenzenservice? Kom langs en wij helpen u graag op weg in Bergen.

Lees meer over onze contactlenzen:


Top