Jan en Ine Lont

Hij is opticien en ondernemer met passie voor zijn vak. Ruim 15 jaar is hij zelfstandig ondernemer. Ine kan u in een ontspannen sfeer een goed passend montuur en glazen adviseren. Administratief staat zij ook haar 'mannetje'. Ine regelt alles omtrent de etalages.

 

Bouke

Hij werkt al vele jaren bij ons en voelt zich net zo makkelijk thuis bij de technische als automatisering aspecten binnen het bedrijf. Met zijn meer dan 40 jaar ervaring weet hij de problemen bij u goed te analyseren en op te lossen.

Ruud

Ruud is een allround vakman die staat voor wat hij doet. Hij is de aangewezen persoon voor optometrisch onderzoek en gaat niet 'dokteren'. Indien noodzakelijk verwijst hij u via de huisarts naar de oogarts. De vele cursussen die hij volgt staan ervoor garant dat zijn kennis op niveau blijft. Contactlenzen hebben geen geheimen meer voor hem. In Bergen houdt hij voornamelijk op de donderdag spreekuur om de ogen op 'pluis/niet pluis' te onderzoeken.

 

Charissa

Met haar ruime optiekervaring staat zij garant voor een vakkundige oogmeting en het best daarbij passende glasadvies. Uw wensen zijn voor haar de uitdaging om het juiste glasadvies te geven. Als gediplomeerd opticien staat zij voor haar vak.

Inge

Al meer dan 20 jaar werkzaam bij Pastoor Optiek en inzetbaar op verschillende plekken in de zaak. Zij kan u prima een montuur en glazen adviseren, waarbij uw kijkwensen voorop staan. Contactlensgebruikers kan zij duidelijk instrueren hoe het beste om te gaan met lenzen.


Voor het hele team geldt dat men zich inzet om voor u, onze klant, de juiste oplossing te bieden bij uw kijkwensen. Onder het genot van een lekker kopje koffie proberen wij u in een prettige sfeer van dienst te zijn. Op onze twee parkeerplekken voor het pand kunt u gratis parkeren waardoor u geen parkeergeld hoeft te betalen.


Top